De Danske Sprogcentre

De Danske Sprogcentre er en sammenslutning af over 50 statsgodkendte sprogskoler og -centre fordelt over hele landet. Sprogcentrenes kerneydelse er undervisning af voksne udlændinge i dansk sprog. Herudover tilbyder mange af sprogcentrene et bredt udvalg af øvrige kurser, fx kurser med fokus på det danske arbejdsmarked, særlige ungeforløb og kultur- og samfundsundervisning. 

 

Fælles for vores medlemmer er, at vi som de eneste i landet tilbyder danskuddannelser godkendt af staten.  Derudover afholder vores medlemmer, som de eneste, de centralt fastlagte prøver, der giver mulighed for at opnå permanent opholdstilladelse og statsborgerskab. 

 

På denne hjemmeside kan du læse mere om De Danske Sprogcentre og vores danskuddannelser.  På siden Find Sprogcenter kan du finde det sprogcenter, der er nærmest dig. På siden Cases kan du finde eksempler på det gode samspil mellem sprogcentre og forskellige virksomheder og institutioner.

DDS's bestyrelse:

FormandLars Nordborg lao-removethis@removethis too-brondby.dk
NæstformandTove Engedaltove.engedal-removethis@removethis too-adm.laerdansk.dk
KassererMargot Hansenmargh-removethis@removethis too-slagelse.dk
BestyrelsesmedlemMarianne Jensenmarianne.jensen-removethis@removethis too-adm.laerdansk.dk
BestyrelsesmedlemBetina Johansson bj-removethis@removethis too-aofjobogdansk.dk
SuppleantInger Nørregaard Anderseningan-removethis@removethis too-vejle.dk

Sprogkurser

Med sprogcentre i hele landet tilbyder vi et stort udvalg af kurser. Vores kerneydelse består i at undervise voksne udlændinge i dansk, men mange sprogcentre tilbyder også et stort udvalg af øvrige kurser.

Find sprogcenter

Med over 50 sprogcentre i hele landet, dækker vi Danmark ind. Find dit lokale sprogcenter her.

Cases

Vi er en aktiv part i integrationen af nye borgere i Danmark. For at løse denne opgave indgår vi i mange forskellige samarbejder. Læs udvalgte historier om samarbejdet mellem sprogcenter og samfund.