Til pressen

På Sprogcentrene underviser man voksne udlændinge i dansk. 

 

Fælles for sprogcentrene er, at de alle er underlagt offentlig kvalitetskontrol, og at al undervisning målrettes kursistens gennemførelse af Danskuddannelsen. 

 

Fakta

  • De Danske Sprogcentre er en sammenslutning af over 50 sprogskoler og -centre fordelt over hele landet.
  • Mange af kursisterne kommer fra andre EU-lande.
  • De Danske Sprogcentre blev etableret i 2010 med henblik på at styrke kendskabet til sprogcentrene i Danmark. 
  • De Danske Sprogcentre er en brancheforening for alle godkendte sprogcentre i Danmark, der har en driftsaftale med en kommune. Der er knap 60 sprogcentre og sprogcenterafdelinger spredt over hele landet.  
  • De Danske Sprogcentre arbejder for at øge kendskabet til indvandreres lovmæssige ret til at modtage danskundervisning. De Danske Sprogcentre arbejder derfor på at udvikle samarbejdet med arbejdsgivere, uddannelsessteder, organisationer og myndigheder, der beskæftiger og arbejder med indvandrere.
  • De Danske Sprogcentre arbejder endvidere for at udvikle området og dermed sikre, at sprogundervisningen over alt i landet lever op til høje kvalitetsstandarder og kan tilpasses den enkeltes behov.

 

Kontaktoplysninger

Pressekontakt:

Lars Nordborg 

Telefon: 4040 8788

E-mail: formand-removethis@removethis too-dedanskesprogcentre.dkSprogkurser

Med sprogcentre i hele landet tilbyder vi et stort udvalg af kurser. Vores kerneydelse består i at undervise voksne udlændinge i dansk, men mange sprogcentre tilbyder også et stort udvalg af øvrige kurser.

Find sprogcenter

Med over 50 sprogcentre i hele landet, dækker vi Danmark ind. Find dit lokale sprogcenter her.

Cases

Vi er en aktiv part i integrationen af nye borgere i Danmark. For at løse denne opgave indgår vi i mange forskellige samarbejder. Læs udvalgte historier om samarbejdet mellem sprogcenter og samfund.